V sozvočju z naravo

Ko smo se zdaj že skorajda davnega leta 1986 s prvimi majhnimi, a odločnimi koraki podali na pot našega uspeha, smo se tega lotili z vso potrebno skrbnostjo in predanostjo, ljubeznijo in zvrhano mero spoštovanja do narave in njenih dobrin. Imeli smo jasno vizijo in velikopotezno začrtane cilje. Kljub vsemu temu pa se takrat nismo nadejali, da bo naša dejavnost najprej postala naša strast, kasneje pa prerasla v življenjsko poslanstvo.

 

Slika 1Ker se danes utrujeni od vrtenja spirale dela, hitenja in vsakdanjega primeža obveznosti vsi vse bolj zavedamo pomena narave in vračanja k njej, našemu izviru, je naša dejavnost dobila še posebno vrednost, saj združuje različne vidike narave in jih povezuje v harmonično zeleno oazo sredi pustinje banalnega vsakdanjika. Podhranjeni prostega časa vse bolj cenimo kakovost bivanja, sproščanja in umirjanja v lepi, urejeni, ubrani in globokega spoštovanja vredni naravi.

 

Spričo sodobnega in od narave odtujenega načina življenja smo vse bolj odtujeni drug od drugega in nikoli ne bomo našli hitrejše in enostavnejše poti do srca, kot prav po poteh narave. Samo poglejte cvetoče tulipane, mar iz vas ne izvabijo širokega nasmeha? Zazrite se v zelenico pred hišo in občutite, kako neskončno spokojni boste postali! Odpravite se na sprehod v gozd, sedite pod drevo, poduhajte njegovo lubje, pobožajte travo in se potopite vase.

 

Zagotavljam vam, da se boste počutili kot prerojeni. Prav zato je toliko pomembnejše, da si tako uredite svoj bivanjski prostor ter neposredno okolico. To edino energijo lahko namreč črpamo že samo iz lončnice na okenski polici, zato si  kotičke svojega domovanja le okrasite z njimi! Ni nam treba vsako leto pleskati stanovanja, da bi vanj vnesli novo svežino. Lahko si kupimo le nekaj okrasnih lončkov ali pa prinesemo domov kakšno novo ločnico, ki nas bo nagradila s svojo lepoto. Spremenite  svoj vrt pred hišo v cvetoči raj, pa vam sploh nebo treba iskati doživetij v svetu, saj bodo vsa ležala pred vašimi pred vašimi nogami!

 

Sreča se skriva v povsem preprostih in vsem dosegljivih stvareh, zato se vrnimo k naravi, katere neločljivi del smo. Obiščite naše vrtnarstvo Schmidt Vladimir na obvoznici Rogaške Slatine ,si oglejte našo ponudbo in se veselite sozvočja z naravo!

 

Za svetovanje in naročila smo dosegljivi:
od ponedeljka do petka od 8h do 18h 
pokličite nas na : 041 685 676 ali
pišite: