O nas

Vrtnarstvo Schmidt je malo družinsko podjetje s skoraj tridesetletno tradicijo. S prodajo in vzgojo okrasnih rastlin in zelenjave se namreč ukvarjamo vse od leta 1986, zametke cvetličarske dejavnosti pa so zasejali že starši, ki so vzgajali regine, gladiole, vrtince in drobno cvetje trajnic za izdelavo šopkov, ki so jih potem prodajali na tržnici.

 

Kot vsaki začetki so tudi naši bili razmeroma skromni, a ker v tedanjih časih cvetja in sadik ni bilo mogoče kupiti za vsakim vogalom, je bilo povpraševanja čedalje več. Ker smo prepričani, da je treba na vsako povpraševanj, bodisi majhnega bodisi velikega obsega ustrezno odgovoriti in tudi kupce brez predhodno izoblikovane želje znati nagovoriti, smo se odločili poleg hiše zgraditi rastlinjak, kjer smo pričeli vzgajati okrasne rastline, dvoletnice in trajnice. Kmalu pa je postalo pretesno, zato smo se odločili za nakup parcele ob obvoznici Rogaške Slatine, kjer je zrasel naš vrtni center, danes pa je tam svoj kotiček našla tudi naša cvetličarna.

 

Zavedamo se, da na trgu vrtnarskih in cvetličarskih storitev še zdaleč nismo sami, vendar si z marljivim, neutrudnim delom vsak dan znova prizadevamo obdržati zaupanje naših cenjenih strank in si pridobiti zaupanje novih. Ker se trendi življenja spreminjajo in ker živimo v nenehnem pomanjkanju časa, a želimo kljub temu bivati v lepi, estetsko urejeni okolici, smo našo ponudbo razširili in nudimo tudi načrtovanje in urejanje okolice – od idejne zasnove do končne izvedbe. Naše storitve obsegajo tudi vzdrževanje že zasajenih površin. Trudimo se, da lahko vsako leto ponudimo nekaj novega, saj novosti in trende redno spremljamo na sejmih in razstavah doma in v tujini. Naša posebnost je, da svojim strankam korita zasadimo in jim jih brezplačno dostavimo na dom (dela, časa in goriva ne zaračunavamo)

 

Prav rastline, živali, soljudje, torej spoštovanje žive in nežive narave predstavljajo tiste naše vrednote, zaradi katerih opravljamo svoje delo vestno, predano, z veseljem in ljubeznijo. Skupaj si ozelenimo življenje!

 

Za svetovanje in naročila smo dosegljivi:
od ponedeljka do petka od 8h do 18h 
pokličite nas na : 041 685 676 ali
pišite: